Video εκμάθηση Πως αντιμεταθέτω σε αριθμούς το (,) κόμμα με την (.) τελεία ώστε να μου αναγνωρίζει...

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος caisar στις 05-27-2010 4:49 μμ. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 1 (4 εγγραφές)
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  • 01-07-2008 7:56 μμ

• Admin
    • Οι δημοφιλέστερες 10 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 05-24-2007
    • Δημοσιεύσεις 627

Video εκμάθηση Πως αντιμεταθέτω σε αριθμούς το (,) κόμμα με την (.) τελεία ώστε να μου αναγνωρίζει τα δεδομένα μου ως αριθμούς αντι για κείμενο.

Επιλέξτε παρακαλώ εδώ

KARPODINIS
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
  • 05-25-2010 5:57 μμ σε απάντηση της

• kailina
    • Οι δημοφιλέστερες 150 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 05-25-2010
    • Δημοσιεύσεις 1

Απ: Video εκμάθηση Πως αντιμεταθέτω σε αριθμούς το (,) κόμμα με την (.) τελεία ώστε να μου αναγνωρίζει τα δεδομένα μου ως αριθμούς αντι για κείμενο.

Για καποιο λογο δε μπορω να ανοιξω αυτο το video. Το λινκ με βγαζει σε μια μαυρη σελιδα. Κανω κατι λαθος?

• 05-27-2010 4:41 μμ σε απάντηση της

• caisar
    • Μέλος από τις 08-31-2009
    • Δημοσιεύσεις 23

Απ: Video εκμάθηση Πως αντιμεταθέτω σε αριθμούς το (,) κόμμα με την (.) τελεία ώστε να μου αναγνωρίζει τα δεδομένα μου ως αριθμούς αντι για κείμενο.

Απο το Μενου--> Επεξεργασια-->Αντικατασταση. Στο κελι ''Ευρεση του''  (.) (τελεια). Στο κελι ''Αντικατασταση με'' αφησε το κενο. Επειτα πηγαινε παλι στο Μενου--> Επεξεργασια-->Αντικατασταση.  ''Ευρεση του'' (,) (κομμα) ''Αντικατασταση με'' (.) (τελεια). Αυτο εχει και στο βιντεοSmile

• 05-27-2010 4:49 μμ σε απάντηση της

• caisar
    • Μέλος από τις 08-31-2009
    • Δημοσιεύσεις 23

Sorry, το πανω μηνυμα ειναι λαθος....

Απο το Μενου--> Επεξεργασια-->Αντικατασταση. Στην καρτελα ''Αντικατασταση'' στο κελι ''Ευρεση του''  (,) (κομμα). Στο κελι ''Αντικατασταση με'' αφησε το κενο. Πατα μετα ''Αντικατασταση ολων''.Επειτα πηγαινε παλι στο Μενου--> Επεξεργασια-->Αντικατασταση.  ''Ευρεση του'' (.) (τελεια) ''Αντικατασταση με'' (΄,) (κομμα).Πατα μετα ''Αντικατασταση ολων'' Αυτο εχει  στο βιντεο.Smile

Σελίδα 1 από 1 (4 εγγραφές)