Ψάχνω συνάρτηση ...

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος caisar στις 06-18-2010 6:20 μμ. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 1 (4 εγγραφές)
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  • 06-17-2010 2:02 μμ

• Antifa
    • Οι δημοφιλέστερες 75 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 06-17-2010
    • Δημοσιεύσεις 2

Ψάχνω συνάρτηση ...

όπου όταν θα πατάω μία τιμή σε ένα κελί να μου την εμφανίζει σε ένα άλλο φύλλο excell.Παρακαλώ για βοήθεια...Ευχαριστώ!

• 06-17-2010 6:12 μμ σε απάντηση της

• caisar
    • Οι δημοφιλέστερες 10 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 08-31-2009
    • Δημοσιεύσεις 23

Απ: Ψάχνω συνάρτηση ...

Αν καταλαβα καλα θελεις π.χ. Η τιμη του κελιου Α1 στο Φυλλο1 να μπορει να μεταφερεται στο κελι Α1 του Φυλλου2? (Καπως ετσι φανταζομαι).

Αν θελεις αυτο τοτε μπορεις στο σε ενα κελι του Φυλλο2 να πατησεις '= ', να γυρισεις στο Φυλλο1, να επιλεξεις το κελι και πατα to Εnter.

Στο Φυλλο2 θα εχεις, στο εν λογο κελι, μια συναρτηση που θε ειναι καπως ετσι: =Φυλλο1!Α1

• 06-18-2010 1:24 μμ σε απάντηση της

• Antifa
    • Οι δημοφιλέστερες 75 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 06-17-2010
    • Δημοσιεύσεις 2

Αρχικα σε ευχαριστω πολυ!!!Κοιτα τωρα να δεις τι γινεταϊ:καταλαθος μια φορα  σε φαση που ψαχνομουν ειχα βαλει μια συναρτηση στην οποια τα δεδομενα του πινακα που της ειχα ορισει μου τα εμφανιζε σε διαφορετικα excelloφυλλα.π.χ απο την ιδια στηλη που ειχε υποκατηγοριες Α,Β,Γ μου ανοιγε ενα φυλλο για το Α ενα για το Β και ενα για το Γ.Απο την ιδια στηλη ομως του excell.Αυτα!Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος.Απλα ειναι κατι το οποιο εγινε στην τυχη και δεν το συγκρατησα δυστηχως αλλα τωρα το χρειαζομαι!!!Ευχαριστω και παλι

• 06-18-2010 6:20 μμ σε απάντηση της

• caisar
    • Οι δημοφιλέστερες 10 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 08-31-2009
    • Δημοσιεύσεις 23

Αν μπορεσεις να στειλεις ενα excel με ενα παραδειγμα θα βοηθουσε πολυ. Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θελεις να κανεις...Confused

Δεν μπορω να καταννοησω ακριβως τις υποκατηγοριες που αναφερεις οτι εχεις στην ιδια στηλη... Στις στηλες συνηθως εχουμε ομοειδη δεδομενα (π.χ. Στηλη1--> ΠροιονΑ, Στηλη2-->ΤιμηΑ, Στηλη3-->ΠροιονΒ κοκ) 

Σελίδα 1 από 1 (4 εγγραφές)